Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri se koriste za popunjavanje bora, useka, oblikovanje usana koje sa godinama izgube volumen , korekciju volumena tkiva lica i modeliranje pri opuštanju mekih tkiva lica. Postignuti efekat je daje prirodni izgled uz vidno smanjenje znakova starenja. Efekat je odmah vidljiv nakon tretmana. Savremena tehnologija nam omogućava korišćenje izuzetno kvalitetnih preparata koji ne daju neželjene efekte.
Šta su hijaluronski fileri?
Preparati su u vidu gustog gela koga čini isprepletena mreža molekula hijaluronske kiseline. Molekuli hijaluronske kiseline su polisaharidi . Hijaluronska kiselina je sastavni deo našeg tela. Nalazi se i u koži. Njeno prisustvo u koži je čini gipkom, čvrstvom i dobro hidriranom. Sa godinama je imamo sve manje. Njen gubitak se primećuje već u tridesetim godinama. Ubrizgavanje hijaluronske kiseline nije opasno jer organizam ne reaguje kao na strano telo.
Preparati nisu životinjsklog porekla. Nealergijska je. U telu se resorbuje sporo. Zato je za održavanje efekta potrebno ponoviti tretman za 10 do 12 meseci. Ukoliko se tretman ne ponovi vremenom će se izgled vratiti u prvobitno stanje bez posledica.
Kako izgleda tretman?
Pre tretmana se nanosi lokalni krem anestetik. Originalno pakovanje filera je u obliku sterilne injekcije Preparat se ubrizgava direktno u kožu. Lekar koristi ultra fine iglice prilikom unošenja preparata. Procedura nije bolna, bezbedna je. Tretman traje do 30min. Rezultat je odmah vidiljiv. Nakon tretmana može se javiti crvenilo koje prolazi najčešće za 30 min. Pojava blagog otoka je individualna. Ako se pojavi prolazi za 3 do 7 dana. Za to vreme se ne savetuje izlaganje suncu.
Originalni tekst http://www.casopisgrad.com/t/antiejdzing-medicina#sthash.ANelmoML.dpuf


Želite da se Vaš tekst i kontakt nadju ovde
kontaktirajte nas putem forme na dnu sajta

Нема коментара:

Постави коментар